Asennusohje PAKKASVAHTI PV 05-18


Pakkasvahti tulee asentaa rakennuksen pohjois- tai länsiseinälle paikkaan johon aurinko ei suoraan paista. Jos halutaan hyödyntää auringon lämmittävä vaikutus energian kulutuksen minimoimiseksi voidaan Pakkasvahti asentaa siten, että iltapäiväaurinko lämmittää sitä.

Asennuspaikka tulee valita siten, etteivät lämpövuodot ikkunoista, oviaukoista tai tuuletusventtiileistä häiritse Pakkasvahdin toimintaa. (Etäisyys vähintään 0,5 metriä )

Asennuskorkeus on syytä valita riittäväksi vahingonteon vaikeuttamiseksi.

Sähkön saanti auton imurointiin ja huoltoon (kuvassa nimetty Pakkasvahti S).

Pakkasvahti 05-18 voidaan ohittaa ajoittimella. Painonappi sähkön kytkemiseksi 24 minuutiksi tulee asentaa 1.7 m ...2.0 m korkeuteen, jotta painonappia voi painaa tarvittaessa.

Pakkasvahti on asennettava siten, että mukana seuraava korkkilevy  jää kotelon ja asennusalustan väliin. Asennusta varten seuraa mukana kiinnitystarvikkeet sekä kiviseinään että puu- tai levyseinään.

Asennussuunta on oltava siten, että johto lähtee alaspäin.

Asennusta helpottaa jos kaapeli kytketään Pakkasvahtiin jo ennen kotelon kiinnitystä seinään.

Pakkasvahti ei toimi, jos kansi on poissa!

Siirry sivun alkuun
 

Pakkasvahti

Auto on turvallisesti heti lähtövalmis kun Pakkasvahti säätää auton sähkölämmityksen termostaatilla. Autosi lämpöjohtoon sopii mallista riippumatta Pakkasvahti PV02 ja kiinteistölle malli PV 05/18

NETTIKAUPPA

Autokohtainen Pakkasvahti PV02 on saatavilla nettikaupasta:  http://kauppa.bluebiit.com/product/553/green-start-pakkasvahti
Pakkasvahti PV02